Soulful Sunday Morning Café

‘Intuïtie is het kompas van de ziel’

Vanaf 6 januari zijn we gestart met een maandelijks terugkerend ‘Soulful Sunday Morning Café’. Deze vindt plaats in het gezellige Cultureel Café de Raaf in de Refter, Rijkstraatweg 37, 6574 AC, Ubbergen (bij Nijmegen).

De deur gaat om half 11 open, om 11 uur beginnen we tot ongeveer 12.30 uur. Entree is gratis, om de onkosten te betalen vragen we voor de koffie en thee een kleine bijdrage (geen pinautomaat dus alleen cash betalen).

De Soulful Sunday Mornings zijn toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft om met gelijkgestemden en  geïnteresseerden een kopje thee of koffie te drinken. Geniet gezamenlijk van een ontspannen meditatie, muziek, healings, het delen van inspirerende verhalen, filosofie, presentaties en boekbesprekingen. Elke maand zal een bepaald thema de boventoon voeren. Omdat er maar rond de 25 mensen terecht kunnen is reserveren noodzakelijk.

Opgave via: monicbakker@gmail.com

Data 2019:

Zondag 6 januari: Thema “Is er leven na dit leven?” met als gast Monique van den Bel

Zondag 17 februari: Thema “Spiritualiteit en voeding van Natuurvolkeren” met als gast Mike Donkers

Zondag 10 maart: Thema “De helende kracht van water en zout” met als gast Mike Donkers

Zondag 14 april:Thema “Rituele creativiteit bij rouw” met als gast Nicole Shubert

Zondag 12 mei: Deze slaan we over i.v.m. moederdag

Zondag 2 juni Thema “De kracht van muziek in de palliatieve zorg” met als gast Ignar Rip (https://www.alzheimermuziekgeluk.nl). Dit is de laatste voor de vakantie.