Healing, Reading & Consult

Healing, de kunst van de eenvoud

Tijdens een healing stel ik me open voor de liefdevolle, helende energie en fungeer ik puur als doorgeefluik. Mijn bet-overgrootmoeder was hier al mee bezig en ik ben dankbaar dat ik deze familietraditie mag doorzetten. Ik heb diverse opleidingen gevolgd in verschillende vormen van healing, maar ik geef zelf geen specifieke naam aan de healingsfrequenties.

De healings ondersteunen het zelfregenererende vermogen van het lichaam en werken zeer ontspannend, waarbij ook de diepere mentale, emotionele en spirituele lagen geraakt mogen worden. De healings werken even goed op afstand dus je kunt je naam of de naam van je kind of dier naar me mailen, dan komt deze op de healinglijst.

‘Psychic’ komt van het Griekse woord ‘psyche’, wat ziel, essentie en spirit betekent. Een psychic reading is een informatie-uitwisseling van ziel tot ziel. Hierbij kan het gaan om het hier en nu, maar ook over je geschiedenis, obstakels en uitdagingen, je sterke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Ik geef je inzicht in en praktische tips over hoe je meer in je kracht kan gaan staan.

Ik lees geen gedachten en voorspel ook niet de toekomst of de lottonummers, sorry 🙂  Wat je met de informatie doet is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. Soms begin ik met een psychic reading en vloeit het op een natuurlijke manier over in een mediamiek consult.

Mediamiek consult: brug tussen twee werelden

Tijdens een mediamiek consult geef ik zo puur mogelijk de informatie door die ik krijg. Hierbij kan het gaan over feiten uit het leven van de overleden persoon, uiterlijke kenmerken, gezamenlijke herinneringen, de manier van overlijden, enz. Maar het is, naast het geven van herkenbare en soms nog achteraf te checken feiten, ook belangrijk om de liefdevolle aanwezigheid van de overleden persoon voelbaar te maken. Dit gebeurt door middel van het beschrijven van de persoonlijkheid, het karakter en de emoties van de overledene.

Het leven gaat aan de andere kant gewoon door, zonder de lichamelijke en mentale ongemakken en beperkingen. Mensen die ‘overgaan’ behouden hun persoonlijkheid, maar met veel meer inzicht en een groter, liefdevoller bewustzijn. Ze willen je laten weten dat ze er nog steeds zijn en dat ze je steunen. Je dierbaren, familie, vrienden en kennissen zijn maar één gedachte verwijderd en komen terug met veel liefde en vaak met een mooie en ontroerende, persoonlijke boodschap.

 Readings en consulten worden ook via Skype gegeven. Kosten: vrijwillige donatie voor Kindergasthuis De Boeg, zie https://deboegnijmegen.nl/

Disclaimer

De healings/readings zijn geen vervanging voor  een arts of specialist. Er worden tijdens een healing/reading geen diagnoses, behandelingen, garanties of beloftes gegeven, specifiek of anders. De healings werken vooral ontspannend en stimuleren het zelf-helende vermogen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor het volgen van het advies van je huisarts of specialist. Overleg altijd met je huisarts of specialist.

Alles wat gezegd wordt tijdens een reading, consult of healing is experimenteel. Er kunnen geen garanties of claims worden gegeven of verkregen. Je maakt je eigen keuzes en je blijft zelf verantwoordelijk wat je doet met de informatie.

Met alle informatie die wordt uitgewisseld zal vertrouwelijk worden omgegaan.