Healing the Heart Workshop

Tijdens deze workshop gaat het om jou. Wat vertelt jouw hart jou en luister je daar wel goed naar? Wat brengt het je als je naar je hart luistert en wat kost het je als je dit niet doet? Soms zit er zoveel ruis tussen en is er zoveel afleiding in het leven dat we niet eens meer goed kunnen luisteren. Jouw hart is je kompas in je leven, en het weet precies wat bij je past. In deze workshop gaan we alle afleiding en ruis opzijzetten, zodat we kunnen horen wat ons hart ons te vertellen heeft. Dit doen we op een lichte en vrolijke manier, waarbij ook de helende kracht van muziek wordt ingezet.

We gaan als groep op ontdekkingsreis, letterlijk en figuurlijk. Letterlijk door de natuur in te gaan en in de mooie omgeving van Ubbergen oefeningen te doen, zoals meditatie in beweging en inzichtsoefeningen. In het prachtige gebouw De Refter in Ubbergen hebben we een fijne en knusse ruimte, waar we de ontdekkingsreis starten door middel van intuïtieve oefeningen, inspiratie en creatieve activiteiten als geïnspireerd tekenen, schrijven en de helende werking van muziek.

Je leert in je kracht te staan en deze kracht in te zetten om jouw leven in de richting te sturen die jij werkelijk wilt.

Gun jezelf dit kado en ga mee op ontdekkingsreis!

Dagworkshop € 75,-
Tweedaagse workshop: € 150,-
(incl. BTW 21%)
De cursussen en trainingen zijn laagdrempelig en de gemeente Nijmegen helpt graag een handje mee om het voor iedereen betaalbaar te houden. Let wel op dat de aanvraag voor 1 juli bij de gemeente Nijmegen ingeleverd moet zijn!

https://www.nijmegen.nl/diensten/uitkering-schulden-en-laag-inkomen/meedoen-regeling/

Voorwaarden om mee te kunnen doen

  • U bent 18 jaar of ouder
  • U bent geen student
  • U woont in Nijmegen
  • Lever het aanvraagformulier voor 1 juli 2018 in bij de gemeente
  • Als meer personen op uw adres in aanmerking komen voor de regeling, vult u allemaal een eigen aanvraagformulier in
  • Kies ButterflySound uit, om een activiteit of cursus te volgen. Bij deze organisatie mag u voor € 150,- een of meer activiteiten doen. Zie het overzicht ‘waar kunt u aan meedoen’ en kijk bij kopje ‘Spiritueel’
  • U mag het hele jaar door starten met uw activiteit, maar uiterlijk op 31 december 2018 (de activiteit mag doorlopen in 2019)

Lees hier de algemene voorwaarden en privacybeleid.