Demonstraties Mediumschap

Monic Bakker werkt samen met verschillende collega-mediums die zowel in Nederland als in Engeland, getraind zijn volgens de Engelse stijl. Ze verzorgen op inspirerende en creatieve wijze demonstratie-bijeenkomsten, waarin ze op een lichte en liefdevolle manier contact maken met dierbaren in de Spirituele Wereld.

Het leven gaat aan de andere kant gewoon door, zonder de lichamelijke en mentale ongemakken en beperkingen. Mensen die ‘overgaan’ behouden hun persoonlijkheid, maar met veel meer inzicht en een groter, liefdevoller bewustzijn. Onze dierbaren (familie, vrienden en kennissen) zijn maar één gedachte verwijderd en komen terug met veel liefde en vaak met een mooie en ontroerende, persoonlijke boodschap.

De Spirituele Wereld is een zeer intelligente wereld en wil, door middel van vaak gedetailleerde en ontroerende informatie, laten weten dat het leven niet ophoudt na het overlijden. Ze zijn nog steeds betrokken bij ons leven en steunen ons via liefdevolle en soms humoristische boodschappen.

3 maart 2019: Demonstratie van mediumschap in de Bieb van de Refter, Ubbergen.

Zaal open: 14.00 uur, aanvang 14.30 uur

27 januari 2019: Demonstratie van mediumschap bij de 50ste viering van de Amersfoort Spiritualist Church

1 juli 2018: ‘Viering van het leven’ bij de Zwanenhof in Zenderen