Cursus Intuïtie en Mediumschap Januari 2019

De cursus is opgebouwd uit 9 zaterdagochtenden van 9.30 tot 13.00 uur, waarin je begeleid wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling. Kennisoverdracht door creatieve praktijkoefeningen, voeding voor de ziel en je eigen stijl ontwikkelen zijn de basisingrediënten van de ochtenden.

Ik ben Certificate Holder van de Spiritualist National Union (CSNU) en tevens SD1 tutor (speaking and demonstrating). De cursus wordt in de lijn van het academische opleidingsniveau van de Engelse SNU gegeven.

We gaan ons verdiepen in:

* Healing
* Meditatie
* In the Power zitten
* Psychic oefeningen
* De kracht van muziek
* Filosofie van het mediumschap
* Presentatie- en podiumtechnieken
* Geïnspireerd tekenen, -schrijven en -spreken
* Demonstreren van mediumschap voor de groep

* No-nonsense mediumschap (Engelse stijl in een Nederlands jasje)

Ook gaan we, naast de cursusdagen, op ‘Spirituele expeditie’. We gaan naar demonstraties van mediumschap van andere mediums die al wat kilometers hebben gemaakt. Ieder medium heeft een unieke werkwijze en ieder contact met de Spirituele Wereld is eveneens uniek. Door andere mensen te zien werken leer je enorm veel. Goed voorbeeld doet goed volgen!

De groepen blijven klein, waardoor een persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Geef je dus bijtijds op voor de cursus Intuïtie en Mediumschap, zodat je in een prachtige omgeving mag genieten van dit kadootje voor jezelf. Niveau: mixed levels.

Data 2019: 12 en 26 januari, 16 en 23 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april, 4 mei

Plaats: Cultureel café De Raaf (tegenover de bieb) in De Refter, Rijkstraatweg 37, 6574 AC, Ubbergen

Kosten: €300,- In overleg betaling in termijnen mogelijk.

De cursussen en trainingen zijn laagdrempelig en de gemeente Nijmegen helpt graag een handje mee om het voor iedereen betaalbaar te houden. Let wel op dat de aanvraag voor 1 juli bij de gemeente Nijmegen ingeleverd moet zijn!

https://www.nijmegen.nl/diensten/uitkering-schulden-en-laag-inkomen/meedoen-regeling/

Info en opgave: monicbakker@gmail.com