Demonstratie Mediumschap


Monic Bakker werkt samen met verschillende collega-mediums die zowel in Nederland als in Engeland, getraind zijn volgens de Engelse stijl. Ze verzorgen op inspirerende en creatieve wijze demonstratie-avonden, waarin ze op een lichte en liefdevolle manier contact maken met dierbaren in de Spirituele Wereld.

Het leven gaat aan de andere kant gewoon door, zonder de lichamelijke en mentale ongemakken en beperkingen. Mensen die ‘overgaan’ behouden hun persoonlijkheid, maar met veel meer inzicht en een groter, liefdevoller bewustzijn. Onze dierbaren (familie, vrienden en kennissen) zijn maar één gedachte verwijderd en komen terug met veel liefde en vaak met een mooie en ontroerende, persoonlijke boodschap.

De Spirituele Wereld is een zeer intelligente wereld en wil, door middel van vaak gedetailleerde en ontroerende informatie, laten weten dat het leven niet ophoudt na het overlijden. Ze zijn nog steeds betrokken bij je leven en steunen je via liefdevolle en soms humoristische boodschappen. De avonden zijn ook boeiend voor geïnteresseerden die willen weten wat er na dit leven gebeurt.

 

1440858774314