Visie ButterflySound

ButterflySound staat voor de klank van de ziel, het herinneren van onszelf en wat onze gezamenlijke missie hier op aarde is. De vlinder symboliseert het bewust worden van het onbewuste. Het staat voor verandering, voor de vrijheid en de onsterfelijkheid van de ziel. Dat wat we werkelijk zijn – een tijdloze ziel in een tijdelijk lichaam – gaat door na dit leven en mag gevierd worden tijdens dit leven. We zijn tot veel meer in staat dan we beseffen en het is ieders persoonlijke verantwoordelijkheid om zijn/haar eigen pad te bewandelen, in vrijheid.

1440774879424Dit is wat anderen schreven over ButterflySound:

 “Monic is zo puur dat zij alles wat er in de lucht hangt kan voelen en kan duiden. Ze spreekt dit uit zonder oordeel.”

“De reading over mijn zoon klopte precies, terwijl ze mij helemaal niet kende en ik haar niets heb verteld. Ik ben er helemaal ontroerd van.”

“Heb je consult goed ervaren. Hetgeen je mocht doorgeven, dat klopte allemaal. Het was heel fijn om weer verbinding te hebben met mijn overleden partner. Het geeft opnieuw de bevestiging dat wij altijd met elkaar verbonden blijven. Dat komt binnen op ziels- en hartnivo.”

“Donderdag 26 november hadden we een boeiende demonstratie mediumschap van Monic Bakker. Monic kan op een zuivere manier contact maken met je overleden dierbare.  Ze brengt dit alles met een warme bevlogen intentie. Alles gebeurt zo discreet en gemeend, voor iedereen een aanrader om haar eens mee te maken. Bij ons komt ze vast eens terug.”

“Bij Monic ervaar je puurheid en krijg je bevestiging wie je werkelijk bent en waar je op dit moment in het leven staat. Het is een ondersteuning, want ze geeft je een duwtje in de rug, om verder te gaan met het leven dat je werkelijk zou willen leiden.”

“Monic geeft op een bijzondere manier feedback waardoor ik kon voelen in welk gedrag ik vastloop. De vriendelijke manier zonder confrontatie uit de weg te gaan is heel verhelderend.”

“Ik heb door verschillende mensen readings mogen ontvangen en sommige daarvan waren erg goed. Toch vond ik die van Monic er met kop en schouders bovenuit steken.”

“Ik heb tijdens een demonstratie mediumschap een waardevol contact gehad met mijn overleden vader door tussenkomst van Monic als medium. Ze gaf treffend herkenbare zaken weer omtrent mijn vader, zonder invulling voor mijzelf. Het contact was duidelijk voelbaar voor mij. Bedankt Monic!”

“Monic bekrachtigt  je in wat je eigenlijk al weet maar even niet zo duidelijk hebt. Monic herinnert je er aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn en benoemt capaciteiten waar je misschien zelf overheen hebt gekeken.”

“Je weet echt de juiste snaar te raken die me heeft geïnspireerd om creativiteit in en om mij heen te laten opbloeien.”

“Wil je oprecht bedanken voor het intens bekrachtigende consult met jou!”

“Door de reading van Monic heb ik meer bevestiging gekregen over hoe ik sta in het leven en wie ik ben. Ik sta nu zekerder in mijn schoenen, ik geniet er elke dag van.”

“De sessie met Monic heb ik ervaren als zeer positief. Zonder enige pretentie was zij open en puur. Haar reading was duidelijk en ondersteunend, ze stond open voor vragen om bepaalde zaken helder voor mezelf te krijgen.”

” Ik wil je bedanken  voor de reading die ik heb mogen ontvangen via jou. Het was een ervaring die ik nog niet kende en heel bijzonder was. Ook omdat ik me zeer op mijn gemak voelde bij jou. Het voelde goed allemaal. Dank je wel daarvoor.”

“Monic zal altijd mijn vaste intervisie-coach blijven, omdat ik door haar loepzuivere blik het beste kan groeien.”

Butterflysound