Reading en Consult

 Psychic reading: afstemmen op het energieveld

‘Psychic’ komt van het Griekse woord ‘psyche’, wat ziel, essentie en spirit betekent. Een psychic reading is een informatie-uitwisseling van ziel tot ziel. Hierbij kan het gaan om het hier en nu, maar ook over je geschiedenis, obstakels en uitdagingen, je sterke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Ik geef je inzicht in en praktische tips over hoe je meer in je kracht kan gaan staan.

Ik lees geen gedachten en voorspel ook niet de toekomst of de lottonummers, sorry 🙂  Wat je met de informatie doet is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. Soms begin ik met een psychic reading en vloeit het op een natuurlijke manier over in een mediamiek consult.

Mediamiek consult: brug tussen twee werelden

Tijdens een mediamiek consult geef ik zo puur mogelijk de informatie door die ik krijg. Hierbij kan het gaan over feiten uit het leven van de overleden persoon, uiterlijke kenmerken, gezamenlijke herinneringen, de manier van overlijden, enz. Maar het is, naast het geven van herkenbare en soms nog achteraf te checken feiten, ook belangrijk om de liefdevolle aanwezigheid van de overleden persoon voelbaar te maken. Dit gebeurt door middel van het beschrijven van de persoonlijkheid, het karakter en de emoties van de overledene.

Het leven gaat aan de andere kant gewoon door, zonder de lichamelijke en mentale ongemakken en beperkingen. Mensen die ‘overgaan’ behouden hun persoonlijkheid, maar met veel meer inzicht en een groter, liefdevoller bewustzijn. Ze willen je laten weten dat ze er nog steeds zijn en dat ze je steunen. Je dierbaren, familie, vrienden en kennissen zijn maar één gedachte verwijderd en komen terug met veel liefde en vaak met een mooie en ontroerende, persoonlijke boodschap.

 Readings en consulten worden ook via Skype gegeven.