Healing

De kunst van de eenvoud

Tijdens een healing stel ik me open voor de liefdevolle, helende energie en fungeer ik puur als doorgeefluik. Mijn bet-overgrootmoeder was hier al mee bezig en ik ben dankbaar dat ik deze familietraditie mag doorzetten. Ik heb opleidingen gevolgd in verschillende vormen van healing, maar ik geef zelf geen specifieke naam aan de healingsfrequenties.

De healings ondersteunen het zelfregenererende vermogen van het lichaam en werken zeer ontspannend, waarbij ook de diepere mentale, emotionele en spirituele lagen geraakt mogen worden. Door de ontspanning worden ook de noodzakelijke voedingstoffen beter opgenomen en de afvalstoffen beter afgevoerd en komen alle lagen meer in balans. De healings werken even goed op afstand dus je kunt je naam of de naam van je kind(eren) of dier naar me mailen, dan komt deze op de healinglijst.

Kinderen

Kinderen zijn de toekomst en hoe beter we een kind kunnen begeleiden, hoe steviger het fundament is vanwaaruit een kind kan groeien en de wereld tegemoet kan gaan. Steeds meer kinderen in onze ‘beschaafde en ontwikkelde’ wereld zijn in deze tijd overgevoelig voor bepaalde voeding, impulsen en indrukken, voor sferen, stress enz. Heb je een kind met een ‘rugzakje’ of heb je vragen hoe je je kind het beste kunt begeleiden, dan help ik je graag op weg. Voor een healing/reading werk ik met een foto en de naam van je kind(eren).

DSC00014Dieren

Dieren reageren, net als kinderen, puur en direct op de healingsfrequentie. Ze voelen feilloos aan wanneer ze genoeg hebben ontvangen en geven dit ook aan. Bij een dier dat mishandeld of verwaarloosd is, kan een healing een verzachtende en heilzame werking hebben. Ook bij dieren werk ik met een foto en de naam van je dier, waarbij er vaak informatie vrijkomt die ik graag met je deel.

 

Disclaimer

De healings/readings zijn geen vervanging voor  een arts of specialist. Er worden tijdens een healing/reading geen diagnoses, behandelingen, garanties of beloftes gegeven, specifiek of anders. De healings werken vooral ontspannend en stimuleren het zelf-helende vermogen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor het volgen van het advies van je huisarts of specialist. Overleg altijd met je huisarts of specialist.

Alles wat gezegd wordt tijdens een reading, consult of healing is experimenteel. Er kunnen geen garanties of claims worden gegeven of verkregen. Je maakt je eigen keuzes en je blijft zelf verantwoordelijk wat je doet met de informatie.

Met alle informatie die wordt uitgewisseld zal vertrouwelijk worden omgegaan.