Demonstraties Mediumschap

Monic Bakker werkt samen met verschillende collega-mediums die zowel in Nederland als in Engeland, getraind zijn volgens de Engelse stijl. Ze verzorgen op inspirerende en creatieve wijze demonstratie-avonden, waarin ze op een lichte en liefdevolle manier contact maken met dierbaren in de Spirituele Wereld.

Het leven gaat aan de andere kant gewoon door, zonder de lichamelijke en mentale ongemakken en beperkingen. Mensen die ‘overgaan’ behouden hun persoonlijkheid, maar met veel meer inzicht en een groter, liefdevoller bewustzijn. Onze dierbaren (familie, vrienden en kennissen) zijn maar één gedachte verwijderd en komen terug met veel liefde en vaak met een mooie en ontroerende, persoonlijke boodschap.

De Spirituele Wereld is een zeer intelligente wereld en wil, door middel van vaak gedetailleerde en ontroerende informatie, laten weten dat het leven niet ophoudt na het overlijden. Ze zijn nog steeds betrokken bij je leven en steunen je via liefdevolle en soms humoristische boodschappen. De avonden zijn ook boeiend voor geïnteresseerden die willen weten wat er na dit leven gebeurt.

Ethiek staat hoog in het vaandel, dus de informatie wordt nooit te privé of genant.

1440858774314

Data en info:

Monic Bakker, Tineke van der Bij-Algra en Jason Goldsworthy
Vrijdag 24 november 2017, Het Kerkje van Swichum, Friesland
Kerkje open 19.30, demonstratie 20.00 – 22.00 uur. Entree €10,-
opgave: ayttablom@hotmail.com   www.kerkjevanswichum.nl

Monique van den Bel, Jolanda van Kampen en Monic Bakker
Donderdag 7 december 2017 Conventes, Van Heemstraweg 38, 6654 KE Afferden (Gld)
zaal open 19.30, demonstratie 20.00– 22.00 uur. Entree €10,-
opgave: www.conventes.nl